LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o. - Všetko pre obkladačov s novou predajňou v Bratislave!

 Vitajte v blogu Lištového Centra EU, s.r.o., miesta, kde nájdete všetko, čo potrebujete pre vaše obkladačské práce. S hrdosťou oznamujeme otvorenie novej predajne v Bratislave na Bazovej ulici 2. Máme radosť, že môžeme poskytnúť ešte širšiu ponuku a servis našim verným zákazníkom v hlavnom meste.

S dlhoročnou existenciou na trhu sme sa stali najväčším predajcom tovarov Schlüter systems na Slovensku. Naše skúsenosti a odbornosť nám umožňujú ponúknuť špičkové produkty a riešenia pre obkladačov. Od prípravy podkladu až po dokončenie obkladu, sme tu, aby sme vám pomohli s každým krokom.

Naša nová predajňa v Bratislave je skutočným rajom pre obkladačov. Ponúkame všetky potrebné materiály, nástroje a príslušenstvo od renomovanej značky Schlüter systems. Nech už potrebujete hydroizolačné membrány, lišty, tesniace profily alebo iné obkladačské doplnky, u nás ich nájdete všetky pod jednou strechou.

Váš spokojný nákup je pre nás prioritou. Preto sme sa rozhodli, že rozšírime našu ponuku o výrobky firmy SOPRO. Týmto krokom vám prinášame ešte viac možností a kvalitných riešení pre vaše obkladačské projekty. Sme presvedčení, že táto nová spolupráca posilní našu pozíciu ako popredného dodávateľa pre obkladačov na Slovensku.

A to nie je všetko! Neustále pracujeme na pláne otvorenia ďalšej predajne v Košiciach, aby sme boli ešte viac dostupní pre našich zákazníkov východného Slovenska. Sme si istí, že táto expanzia nám umožní poskytnúť špičkové obkladačské produkty a služby pre ešte väčšiu skupinu obyvateľov.

Nech ste profesionálny obkladač alebo nadšený amatér, LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o. je vaším spoľahlivým partnerom pre všetky vaše obkladačské potreby. Navštívte našu novú predajňu v Bratislave na Bazovej ulici 2 a objavte široký výber kvalitných produktov Schlüter systems a nové prírastky značky SOPRO. Spolu s našimi odborníkmi sa môžete spoľahnúť na vynikajúce poradenstvo a kvalitný servis.

Sledujte náš blog, kde vám budeme prinášať užitočné rady, návody a informácie o najnovších trendoch v obkladačskej branži. Spoločne vytvoríme dokonalé obklady a interiéry, ktoré budú potešením pre vaše oči.

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete viac informácií, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom kontaktného formulára na našej webovej stránke alebo osobne v Žiline (na centrále) - Sasinkova 13 (+421 915 810 350), v Bratislave na Bazovej 2 (+421 947 922 181). Tešíme sa na vás a našu úspešnú spoluprácu!

Pripomíname vám, že sme tu pre vás v každom kroku obkladačského procesu. Lištové Centrum EU, s.r.o. - Vaša prvá voľba pre obkladačské práce!

Obľúbené príspevky z tohto blogu