Schlüter Systems - Priekopníci Ukončovacích Líšt a Profilov

Schlüter Systems, pôvodne známi ako Jolly Schlüter, je popredným výrobcom a inovátorom v oblasti ukončovacích líšt a profilov pre dokončovanie povrchov. Táto renomovaná nemecká spoločnosť založila v roku 1966 rodina Schlüterových pod vedením pána Wernera Schlütera. Od tej doby sa stala globálnym lídrom na trhu, poskytujúcim špičkové riešenia pre estetické a funkčné dokončovacie práce.

V roku 1975 predstavil pán Werner Schlüter prvý ukončovací profil, známi ako lišta Schlüter alebo Jolly Schlüter. Tato inovácia sa stala prelomovou v odbore dokončovania povrchov. Lišta Schlüter bola Navrhnutá tak, aby poskytovala elegantné a praktické riešenie pre prechody medzi rôznymi materiálmi, ako sú podlahy, steny a dlaždice. Jej použitie prináša dokonalú dokončovaciu estetiku a chráni rohy povrchov pred poškodením.



S rozvojom firmy Schlüter Systems sa portfólio produktov postupne rozrástlo a zahrňuje širokú škálu ukončovacích profilov a systémov pre rôzne aplikácie. Schlüter Systems sa špecializuje na riešenia pre kúpeľne, sprchy, podlahy, steny a ďalšie povrchy. Ich produkty sú navrhnuté tak, aby splňovali vysoké štandardy kvality, trvanlivosti a estetiky.


Schlüter Systems si vydobylo svetovú povesť vďaka svojmu inovatívnemu prístupu a technologickému vývoju. Spoločnosť kladie dôraz na výskum a vývoj, aby mohla reagovať na nové trendy a požiadavky trhu. Ich produkty sú využívané profesionálnymi stavebnými firmami, dizajnérmi a majiteľmi nehnuteľností po celom svete.

Snaží sa neustále prichádzať s novými riešeniami a technológiami, ktoré uľahčujú a zlepšujú dokončovacie práce v rôznych prostrediach.

Schlüter Systems priniesol do sveta ukončovacích líšt a profilov revolúciu a stále pokračuje vo svojej misii ponúkať inovatívne a vyspelé produkty, ktoré uľahčujú a zdokonaľujú dokončovacie práce. Vďaka ich snahe o dokonalosť a kvalitu sú ich produkty široko využívané a oceňované odborníkmi a zákazníkmi po celom svete.

Dúfame, že tento krátky prehľad vám poskytol informácie o Schlüter lište a histórii firmy Schlüter Systems. S ich produktami môžete dosiahnuť profesionálne a estetické dokončenie povrchov vo vašom interiére.

Sme radi, že práve my ponúkame v našich predajniach LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o výrobky firmy Schlüter Systems. Nájdete nás v Žiline na Sasinkovej 13 (+421 915 810 350) alebo v Bratislave na Bazovej 2 (+421 947 922 181)



Obľúbené príspevky z tohto blogu