Hydroizolácia od Schlüter Systems: Inovácia, spoľahlivosť a kvalita

Hydroizolácia je dôležitou súčasťou výstavby, ktorá zaisťuje ochranu pred vlhkosťou a vodou. Schlüter Systems je uznávaným lídrom v oblasti hydroizolácie a ponúka širokú škálu výrobkov, ktoré sú známe svojou spoľahlivosťou a vysokou kvalitou. V tomto článku sa pozrieme na niektoré z ich najvýznamnejších produktov, začnúc revolučnou KERDI hydroizoláciou a pokračujúc až po dvojzložkové lepidlo.

  1. 1. KERDI hydroizolácia: KERDI hydroizolácia je značkový produkt od Schlüter Systems, ktorý priniesol revolúciu v oblasti hydroizolácie. Vytvorená z polyéteréterketónového polyméru, KERDI ponúka vynikajúcu odolnosť proti vlhkosti a vode. Jej flexibilita umožňuje použitie na rôznych povrchoch a je ideálna pre kúpeľne, sprchy, bazény a ďalšie mokré priestory.



  2. 2. KERDI páska KEBA: KERDI páska KEBA je ďalším skvelým produktom od Schlüter Systems, ktorý sa výborne dopĺňa s KERDI hydroizoláciou. Tieto pásy sú vyrobené z elastomeru s vysokou pevnosťou ťahania a slúžia na zabezpečenie tesnosti spojov a prechodov medzi rôznymi povrchmi. Ich jednoduchá aplikácia a vysoká odolnosť voči vlhkosti robia z KERDI pásky KEBA neoceniteľný nástroj pri hydroizolácii.



  3. 3. Kereck FI a FA: Spoločnosť Schlüter Systems tiež ponúka Kereck FI a FA, ktoré sú optimalizované pre špecifické potreby hydroizolácie. Kereck FI a FA sú vyrobený z rovnakého materiálu ako KERDI hydroizolácia. Používajú sa na vytvorenie rohových spojov a úzkych prechodov.

  1. 4. Dvojzložkové lepidlo: V rámci hydroizolácie je správny výber lepidla nevyhnutný pre zabezpečenie spoľahlivého a trváceho spojenia. Schlüter Systems ponúka dvojzložkové lepidlo, ktoré je špeciálne vyvinuté pre hydroizolačné systémy. Toto lepidlá má vynikajúcu adhéziu a neprepustí ani kvapku vody, čo zaručuje trváce a tesné spoje.




Celý tento hydroizolačný systém vyústil do KERDI BOARD:
KERDI BOARD je vynikajúci produkt od Schlüter Systems, ktorý kombinuje vlastnosti hydroizolácie s výbornou tvarovateľnosťou a všestrannosťou. Je to doska vyrobená z extrudovaného polystyrénu, ktorá je obalená hydroizoláciou. Tento kombinovaný dizajn poskytuje spoľahlivú ochranu pred vlhkosťou a vodou, a zároveň umožňuje jednoduchú a flexibilnú inštaláciu.

Jednou z hlavných výhod KERDI BOARDu je jeho vysoká tvarovateľnosť. Dosky môžu byť ľahko orezávané, ohýbané a tvarované podľa potreby, čo umožňuje ich použitie v rôznych konfiguráciách a aplikáciách. Bez ohľadu na to, či potrebujete vytvoriť rohové spoje, hranoly, krivky alebo iné špecifické tvary, KERDI BOARD vám umožní dosiahnuť požadovaný výsledok.

Okrem vynikajúcej tvarovateľnosti je KERDI BOARD tiež odolný a stabilný materiál. Poskytuje pevnú oporu a stabilitu pre dlaždice, obklady a iné povrchové materiály. Taktiež je odolný voči vode a vlhkosti, čo zabezpečuje dlhodobú spoľahlivosť a ochranu hydroizolácie.

KERDI BOARD je vhodný pre rôzne aplikácie vrátane kúpeľní, sprchových kútov, saun, bazénových obkladov a ďalších mokrých priestorov. Jeho výborné vlastnosti tvarovateľnosti a spoľahlivá hydroizolácia robia z KERDI BOARDu vynikajúci výber pre tých, ktorí si želajú spojiť funkčnosť, estetiku a jednoduchosť inštalácie.

Hydroizolácia je neoddeliteľnou súčasťou výstavby a Schlüter Systems je spoľahlivým partnerom, ktorý poskytuje inovatívne a kvalitné produkty pre tento odbor. Od revolučnej KERDI hydroizolácie po spoľahlivé KERDI pásky KEBA a špeciálne vyvinuté lepidlá a KERDI BOARD, Schlüter Systems sa neustále zameriava na poskytovanie najlepších riešení pre hydroizoláciu. Dôverujte ich produktom a zabezpečte si výnimočnú ochranu pred vlhkosťou a vodou.

Obľúbené príspevky z tohto blogu