Schlüter-BEKOTEC-THERM-EAHB: Servopohon pre adaptívne hydraulické vyrovnávanie

Tento servopohon je navrhnutý pre adaptívne hydraulické vyrovnávanie v podlahových vykurovacích systémoch. Jeho klúčové vlastnosti sú:

  • Inteligentná regulácia: Systém obsahuje integrovanú umelú inteligenciu, ktorá optimalizuje rozpätie medzi meranými teplotami. Táto inteligencia prispôsobuje reakciu pohonu na základe meniacich sa podmienok.
  • Meracie teplotné čidlá: Dve teplotné čidlá sú nacvaknuté na prívodné a spätné potrubie príslušného vykurovacieho alebo chladiaceho okruhu. Tieto čidlá zabezpečujú získavanie aktuálnych teplôt v systéme.
  • Optimalizovaná reakcia: Reakcia servopohonu je neustále optimalizovaná vďaka funkciám samoučenia. To znamená, že sa systém prispôsobuje meniacim sa podmienkam bez potreby manuálneho zásahu.

Schlüter-BEKOTEC-THERM-ESA: Servopohon pre riadenie prúdenia cez spätné ventily

Tento servopohon je navrhnutý na riadenie prúdenia cez spätné ventily v podlahových vykurovacích systémoch. Jeho hlavné charakteristiky sú:

  • Montáž a riadenie: Montáž sa vykonáva pomocou šróbov (M30 x 1,5) na ventily vratného potrubia rozdelenia vykurovacích okruhov Schlüter. Tento servopohon je určený na riadenie prúdenia v systéme pomocou týchto ventilov.
  • Ochrana a nastavenie ventilov: Ventil je dodávaný v otvorenom stave (funkcia "first-open") a počas prevádzky je možné ho manuálne nastaviť (funkcia "re-open"). Vypnutím prúdu je ventil uzavretý.
  • Bezpečnosť a ochrana proti vode: Ventil je navrhnutý v prevedení IP54, čo zabezpečuje ochranu pred stekajúcou vodou a inými nežiaducimi vonkajšími vplyvmi.


Záver: Prispôsobte si Svoj Podlahový Vykurovací Systém

Oba tieto servopohny, Schlüter-BEKOTEC-THERM-EAHB a Schlüter-BEKOTEC-THERM-ESA, sú dôležitými komponentmi v podlahových vykurovacích systémoch od spoločnosti Schlüter Systems. Systém EAHB sa zameriava na adaptívne vyrovnávanie a inteligentné riadenie teplôt, zatiaľ čo systém ESA je primárne určený na riadenie prúdenia cez ventily a zabezpečuje ochranu pred vodou.

Nezáleží na tom, ktorý systém si vyberiete, oba vám pomôžu dosiahnuť efektívne a pohodlné vykurovanie vo vašich interiéroch. Vyberáte si len vaše pohodlie, kvalita je zaručená v oboch prípadoch. Pre viac informácii aj o tomto výrobku Schlüter Systems navštívte naše pobočky LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o na Bazovej ulici 2 v Bratislave alebo na Sasinkovej ulici 13 v Žiline

Obľúbené príspevky z tohto blogu