Schlüter-KERDI-SHOWER-SK: Inovácia v Izolácii

Všetci, ktorí sa venujú stavebným projektom a zlepšeniu kvality sprchových kútov, vedia, že výber správnej izolačnej sady môže mať obrovský vplyv na výsledok. A práve tu prichádza Schlüter Systems s ich najnovšou inováciou - Schlüter-KERDI-SHOWER-SK.

Schlüter-KERDI-SHOWER-SK: Čo to je?

Schlüter-KERDI-SHOWER-SK je komplexná izolačná sada navrhnutá pre sprchy na úrovni podlahy. Táto sada nie je len o izolácii, ale aj o vytvorení spoľahlivého a kvalitného prostredia vo vašom sprchovom kúte. Čo však tento systém zahŕňa?

  • Schlüter-KERDI pre izoláciu stien sprchového kúta: Začnite správne s izoláciou stien a chráňte svoju stavbu pred vlhkosťou a poškodením.

  • Príslušné tvarovky pre vnútorné rohy a priechody pre potrubie: Čisté a spoľahlivé detaily sú kľúčom k profesionálnej práci.

  • Izolačná páska Schlüter-KERDI-KEBA: Nepremokavé spoje na spojoch podlahy so stenou sú nevyhnutnosťou.

  • Tesniace lepidlo Schlüter-KERDI-COLL-L: S lepidlom tejto kvality budete mať istotu, že vaša izolačná páska a tvarovky zostanú na svojom mieste.

  • Pri objednaní Schlüter-KERDI-SHOWER-SKB získate aj:

  • Podlahový odtok Schlüter-KERDIDRAIN-BASE: Pre dokonalé odvodnenie a udržanie vášho sprchového kútu suchého a čistého.


Schlüter-KERDI-SHOWER-SK nie je len izolačná sada, ale je to záruka pre vaše sprchové kúty, že budú odolávať vode a vlhkosti a zároveň budú vyzerať profesionálne a esteticky.

Ale to nie je všetko!

Schlüter-KERDI-SHOWER-LT: Vytvorte Dokonalý Spád

Ako sme už spomínali, Schlüter Systems neprestáva s inováciami a teraz predstavujeme ďalší skvelý produkt - Schlüter-KERDI-SHOWER-LT.


Schlüter-KERDI-SHOWER-LT je spádová doska vyrobená z tlakovo stabilného polystyrénu s integrovanou izoláciou Schlüter-KERDI priamo z výroby. Táto doska je navrhnutá pre sprchy v úrovni podlahy a vytvára dostatočný spád smerom k liniovému odvodneniu Schlüter-KERDILINE, ktoré je umiestnené uprostred. To znamená, že voda bude rýchlo a efektívne odvádzaná preč, udržiavajúc váš sprchový kút suchý.

Čo je skvelé na Schlüter-KERDI-SHOWER-LT, je to, že ju môžete použiť aj pri vertikálnom odvodnení, priamo na vhodný podklad zabezpečený zo strany stavby. A pretože dosky majú predpripavené drážky na vedenie rezu, môžete ich jednoducho prispôsobiť individuálnym rozmerom odlamovacím nožom.

S týmito dvoma produktami od Schlüter Systems, Schlüter-KERDI-SHOWER-SK a Schlüter-KERDI-SHOWER-LT, je vaša cesta k dokonalým sprchovým kútom ešte jednoduchšia a spoľahlivejšia. Prekonať vlhkosť a získať profesionálny výsledok ešte nikdy nebolo také jednoduché.

Ak hľadáte spoľahlivé riešenia pre svoje stavebné projekty, neváhajte sa obrátiť na Schlüter Systems a navštívte naše predajne LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o v Bratislave na Bazovej ulici a v Žiline na Sasinkovej ulici 13, presvedčte sa o ich vynikajúcej kvalite a inováciách.

Obľúbené príspevky z tohto blogu