Inovácie a Kvalita: Príbeh Schlüter-Systems vo Svete Keramických Obkladov a Dlažieb

Obklady a dlažby sú kľúčovými prvkami v našich domoch a budovách. Sú nielen estetickými, dodávajúcimi komfort a štýl, ale zohrávajú aj dôležitú úlohu v tom, ako dobre tieto priestory fungujú. Čo by ste však povedali, keby sme vám prezradili, že existuje spoločnosť, ktorá sa zameriava na vývoj inovatívnych systémov, ktoré nielen zjednodušujú inštaláciu, ale aj robia tento proces efektívnejším? Predstavujeme Schlüter-Systems, nemeckú spoločnosť, ktorá zmenila stavebný priemysel.

Začiatok Vízie

V roku 1966 Werner Schlüter založil spoločnosť Schlüter-Systems s jednoduchou, ale ambicióznou víziou: zlepšiť spôsob, akým sa keramické obklady a dlažby inštalujú. V tej dobe boli stavebníctvo a inštalácie veľmi tradičnými odvetviami a obklady a dlažby boli vždy kľúčovými súčasťami projektov. Werner Schlüter si všimol, že existujú nedostatky a problémy, ktorým čelia profesionálni inštalátori. Preto sa rozhodol zmeniť pravidlá hry.


Inovácie, ktoré zmenili pravidlá

Prvým veľkým krokom, ktorým Schlüter-Systems vstúpil na scénu, bolo vytvorenie prvých úhlových profilov a rohov na ochranu a zdokonalenie inštalácie obkladov. Toto bolo revolúciou v odvetví, pretože umožnilo inštalátorom pracovať s väčšou presnosťou a ľahkosťou. Produkty Schlüter-Systems boli navrhnuté tak, aby chránili obklady pred poškodením a zároveň vytvárali esteticky príjemné detaily.



No Schlüter-Systems nezostal pri týchto počiatočných úspechoch. Spoločnosť neustále rozširuje svoje portfólio produktov, zahŕňajúce nielen ochranu obkladov a dlažby, ale aj inovatívne vodotesné izolačné systémy a podlahové systémy pre vonkajšie aj vnútorné aplikácie.

Medzinárodná vlajková loď

Schlüter-Systems rýchlo získal povesť spoľahlivého a inovatívneho partnera pre profesionálnych inštalátorov obkladov a dlažby. Spoločnosť expandovala na medzinárodné trhy a jej produkty sa stali štandardom v mnohých krajinách. Dnes môžeme nájsť produkty Schlüter-Systems v obytných domoch, komerčných budovách a vo verejných priestoroch po celom svete.


Stále sa rozvíjajúca spoločnosť

Schlüter-Systems neustále investuje do vývoja nových produktov a technológií, ktoré uľahčujú a zvyšujú kvalitu inštalácie obkladov a dlažby. Spoločnosť tiež dbá na ekologické a energeticky úsporné inovácie, čím sa stáva lídrom v udržateľnom stavebníctve.

Viac ako päťdesiat rokov po svojom založení zostáva Schlüter-Systems dôležitým partnerom pre profesionálny stavebný priemysel a kľúčovým hráčom v oblasti stavebných materiálov. Jej príbeh je príkladom toho, ako jedna vízia môže zmeniť celý priemysel a priniesť inovácie a kvalitu do našich domovov.

Takže keď budete nabudúce pozerať na krásne obklady alebo dlažbu, možno tam nájdete doplnky a výrobky od Schlüter-Systems, aby to vyzeralo a fungovalo tak skvele. A aby ste nemuseli chodiť ďaleko, sme tu my LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o, kde nájdete všetko pre obkladačov. Pomaly sa rozširujeme a predávame Schlüter Systems v Žiline a už aj v Bratislave.



Obľúbené príspevky z tohto blogu