Schlüter-SHOWERPROFILE-S – Tajomstvo Štýlovej a Funkčnej Sprchy

Keď prichádza na zariaďovanie kúpeľne, nie je to len otázka účelnosti, ale aj štýlu. Jedným z najdôležitejších prvkov, ktorý môže oživiť vašu kúpeľňu a pridať jej eleganciu, je správne obloženie bočných stien sprchy na úrovni podlahy. A práve tu prichádza do hry Schlüter-SHOWERPROFILE-S, vaše tajomstvo pre štýlovú a funkčnú sprchu.

Schlüter-SHOWERPROFILE-S je spádový klin vyrobený z nerezovej ocele, ktorý zároveň oživuje a ozvláštni vašu kúpeľňu. Jeho 2% sklon nie je len estetickým prvkom, ale zároveň zaistí správny odtok vody. Tento produkt je skutočným umením, ktoré pridáva kúpeľni nádych luxusu.

Jeho plochý profil je dostupný v kartáčovanej alebo textúrovanej nerezovej oceli, čo pridáva jedinečný estetický rozmer vašej sprchy. Profil nie je len krásny, ale tiež odolný voči vlhkosti. Aj pri častom kontakte so sprchou zachováva svoju krásu a kvalitu.


Jedným z kľúčových rysov tohto produktu je jeho jednoduchá inštalácia. Profil je na zadnej strane vybavený zárezom, ktorý umožňuje jeho pevné upevnenie do lepidla pod dlažbu a obklady. Na upevnenie do podlahy slúži systémový nosný profil z tvrdého PVC s rôznymi výškami a drážkou vo forme U. Táto prispôsobiteľnosť vám umožňuje dosiahnuť presný výsledok, ktorý potrebujete.

Pri práci s týmto profilom môžete ľahko prispôsobiť jeho dĺžku podľa konkrétnej potreby. Príliš dlhý spádový klin na nízkej alebo vysokej strane je možné jednoducho skrátiť. A čo je ešte lepšie, tento spádový klin môže byť použitý na ľavej alebo pravej strane, čo vám dáva väčšiu voľnosť pri dizajne vašej sprchy.


Schlüter-SHOWERPROFILE-S nie je len praktickým riešením, ale aj dekoratívnym prvkom. Tento produkt vám dáva možnosť vytvoriť si jedinečný vzhľad svojej kúpeľne, pričom neopomína žiadne detaily. S týmto produktom môžete spraviť z každej sprchy miesto, kde sa budete cítiť štýlovo a pohodlne. Vaša kúpeľňa si to zaslúži


Aj tento profil nájdete u nás v predajni Lištové centrum EU, s.r.o v Bratislave na Bazovej ulici 2 a v Žiline na Sasinkovej 13.

Obľúbené príspevky z tohto blogu