Výber medzi Schlüter KERDI SHOWER LTS a KERDI LINE vs. Schlüter KERDI SHOWER TT a KERDI DRAIN: Ktorý je pre vás správny?

Vaša kúpeľňa je miestom relaxácie a oddychu, preto je dôležité, aby ste mali správne vybavenie, ktoré vám umožní vytvoriť dokonalý sprchový kút. Schlüter ponúka niekoľko inovatívnych produktov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť ten správny štýl a funkčnosť. Dnes sa pozrieme na dva z týchto produktov - Schlüter KERDI SHOWER LTS s KERDI LINE a Schlüter KERDI SHOWER TT s KERDI DRAIN.

Schlüter KERDI SHOWER LTS s KERDI LINE: Štýl a Funkčnosť v Jednom

Schlüter KERDI SHOWER LTS je spádová doska vyrobená z tlakového polystyrénu s izoláciou Schlüter KERDI, ktorá je nanesená počas výroby. Tento produkt vám umožňuje vytvoriť dostatočný sklon pre centrálne alebo decentrálne odtoky, a to v spojení s obdĺžnikovým odtokom KERDI LINE, ktorý dodáva sprche nezameniteľný moderný dizajn.

 Výhody Schlüter KERDI SHOWER LTS s KERDI LINE:

  1. Štýlový Dizajn: KERDI LINE je obdĺžnikový odtok, ktorý sa stane centrom pozornosti vo vašom sprchovom kútiku svojím elegantným a moderným dizajnom.
  2. Jednoduchá Inštalácia: Schlüter KERDI SHOWER TT a KERDI LINE ponúkajú rýchlu a jednoduchú inštaláciu, ktorá ušetrí váš čas.
  3. Individuálne Prispôsobenie: S rôznymi veľkosťami a možnosťami prispôsobenia môžete mať sprchový kút presne podľa svojich predstáv.
  4. Vysoká Kvalita Izolácie: Schlüter je známy pre svoju vysokú kvalitu, takže môžete byť uistení, že vaša sprcha bude spoľahlivá a dobre izolovaná.


  5. Schlüter KERDI DRAIN: Okrúhly Odtok pre Jednoduchosť

Na druhej strane máme Schlüter KERDI SHOWER TT s Schlüter KERDI DRAIN, ktorý ponúka jednoduché a spoľahlivé riešenie pre odvodňovanie sprchových kútov. S okrúhlym dizajnom a vysokou kvalitou, Schlüter KERDI DRAIN je ideálny pre tých, ktorí uprednostňujú jednoduchosť a spoľahlivosť.

Výhody Schlüter KERDI DRAIN:

  1. Spoľahlivá Jednoduchosť: Okrúhly odtok Schlüter KERDI DRAIN je spoľahlivý a jednoduchý na inštaláciu, čo znamená menej starostí.
  2. Dôkladná Kvalita: Schlüter vám ponúka vysokú kvalitu a spoľahlivosť, ktorú môžete očakávať od jedného z lídrov v oblasti sprchových riešení.


  3. Nakoniec, voľba medzi Schlüter KERDI LINE a Schlüter KERDI DRAIN závisí od vašich osobných preferencií. Či preferujete moderný dizajn a individuálne prispôsobenie alebo jednoduchosť a spoľahlivosť, Schlüter má pre vás riešenie.

Kvalita a štýl v kúpeľni nie sú žiadne kompromisy. So Schlüter môžete mať oboje! Oba systémy vám vieme objednať u nás na predajniach LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o v Bratislave na Bazovej 2 a v Žiline na Sasinkovej 13. Už sa na vás tešíme.

Obľúbené príspevky z tohto blogu