SCHLÜTER KERDI-LINE-SR 

Nad hlavou vás už nejedenkrát nasrdil zvuk vodopádu a už máte dosť? Poraďte susedovi, aby upravil svoju kúpeľňu s inovatívnym produktom od Schlüter-Systems - Schlüter Kerdi-LINE-SR, vášho verného spojenca v boji proti hlukovým inváziám zo sprchy.

Vitajte v ére ticha v kúpeľni!

Áno, predstavte si, že sa môžete sprchovať v pokoji a bez obáv, že celý dom bude vedieť, kedy sa práve hrejete pod sprchovým oblakom. Schlüter Kerdi-LINE-SR nie je len obyčajný produkt na sprchový odtok - je to váš vstupenka do Éry Ticha v kúpeľni.


Za hlukom k vodopádom - Nie v mojej kúpeľni!

Ak ste unavení z toho, že vás sprcha každé ráno prebudí z bezstarostného spánku svojím nekonečným hukotom, je čas na zmenu. Schlüter Kerdi-LINE-SR je váš superhrdina v boji proti zvukom, ktorý vás zasiahne presne tam, kde to potrebujete - v sprche!

Schlüter-Systems prináša do vašej kúpeľne nielen ticho, ale aj dizajn a inovácie. Materiály vynikajúcej kvality zabezpečia, že hluk z vašej sprchy zostane tam, kde má - v izolovanej sprchovacej kabínke. Už nikdy nebudete musieť počúvať zvuky vodopádu, keď sa rozhodnete osviežiť ráno.

Inštalácia, ktorá nevyžaduje inžiniersky titul

Nie, nejedná sa o ďalší zložitý DIY projekt. Inštalácia Schlüter Kerdi-LINE-SR je jednoduchá ako zákusok - aj keď vám ruky zvykli skôr na klávesnicu než na stavebné náradie. A navyše, kto by povedal, že zvuková izolácia môže byť taká jednoduchá a zábavná?


Svätý Grál Sprchových Odtokov

V rukách držíte svätý grál sprchových odtokov. Schlüter Kerdi-LINE-SR nie je len obyčajný kus plastu - je to váš štít proti hlukovej invázii, vaša kľúčová zbraň v boji proti vodopádom a zároveň štýlový doplnok vašej modernizovanej kúpeľne.

Ak hľadáte spôsob, ako zvýšiť hodnotu vášho každodenného kúpeľného rituálu a pritom udržať pokoj v dome, Schlüter Kerdi-LINE-SR je odpoveďou. Vstúpte do éry ticha, kde je sprcha miestom relaxu a oddychu, nie neželaným koncertom. Čo viac si môžete želať od vášho verného sprchového spoločníka?

Schlüter Kerdi-LINE-SR - pre tých, ktorí chcú ticho, ale bez strát dôstojnosti. Vaša kúpeľňa si to zaslúži! Navštívte naše predajne LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o a my vám samozrejme poskytneme viac informácii. Nájdete nás na Bazovej ulici 2 v Bratislave a na Sasinkovej ulici 13 v Žiline.

Obľúbené príspevky z tohto blogu