Dosiahnite dokonalosť vo vašej kúpeľni s Schlüter-SHOWERPROFILE-S: Ideálny spádový klin pre vaše sprchové priestory


Schlüter-SHOWERPROFILE-S je viac ako len obyčajný produkt - je to riešenie pre vašu kúpeľňu, ktoré spája kvalitu, funkčnosť a estetiku do jedného úžasného balenia. S jeho plochým profilom z kartáčovanej alebo štruktúrovanej nerezovej ocele s 2% sklonom, Schlüter-SHOWERPROFILE-S prináša maximálnu účinnosť a spoľahlivosť pri odvádzaní vody z vašich sprchových priestorov na úrovni podlahy.

Jednou z kľúčových vlastností tohto produktu je jeho stredový zárez na zadnej strane, ktorý umožňuje jednoduché uchytenie pomocou lepidla na obklady a dlažbu. Tento detail spolu s jeho systémovým nosným profilom z tvrdého PVC zabezpečuje stabilnú montáž a dlhodobú spoľahlivosť, čo je kľúčové pre dlhodobú funkčnosť vášho sprchového priestoru.


Schlüter-SHOWERPROFILE-S je navrhnutý tak, aby bol flexibilný a prispôsobiteľný vašim individuálnym potrebám. S možnosťou použitia na ľavej alebo pravej strane pre prechod podlahy alebo obkladom bočnej steny, tento produkt ponúka široké spektrum aplikácií a vám umožňuje realizovať svoje kreatívne vízie v kúpeľni.

Nezáleží na tom, či renovujete existujúcu kúpeľňu alebo budujete novú, Schlüter-SHOWERPROFILE-S je nevyhnutným doplnkom pre každý moderný sprchový priestor. Jeho spoľahlivosť, vysoká kvalita a funkčné vlastnosti robia z neho ideálne riešenie pre vaše potreby.

Všimli ste si tú značku Schlüter Systems, ktorá stojí za týmto výnimočným produktom? Ak áno, máme pre vás skvelú správu! V našom Lištovom Centre EU, s.r.o. sú súčasťou ponuky hlavne výrobky tejto renomovanej značky. Nachádzame sa na Bazovej ulici 2 v Bratislave a na Sasinkovej ulici 13 v Žiline. Špecializujeme sa na lišty, najmä na kvalitné, a sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť kvalitu Schlüter Systems aj vám. Neváhajte a kontaktujte nás pre ďalšie informácie a objednávky.

Investujte do kvality a bezpečnosti vo vašej kúpeľni s Schlüter-SHOWERPROFILE-S a zažite dokonalé sprchové zážitky každý deň.

Obľúbené príspevky z tohto blogu