Zahájte éru oblúkov vo vašom domove so Schlüter®-RUMA: Nový trend v dizajne obkladov a dlažieb

Vytvorenie útulného a štýlového domova je vždy o hľadaní nových spôsobov, ako pridať osobný dotyk do každej miestnosti. A práve teraz je čas, aby ste uviedli do svojho interiéru novú dimenziu s pomocou oblúkov - dizajnový prvok, ktorý je teraz viac v móde ako kedykoľvek predtým.

Ako dosiahnuť tento štýlový efekt bez náročnej rekonštrukcie? Odpoveď prichádza od firmy Schlüter® s ich produktom - Schlüter®-RUMA. Táto revolučná pomôcka nie je len funkčným riešením na ochranu oblúkových hrán obkladov a dlažieb, ale je aj kľúčovým prvkom vytvárania štýlových a elegantných priestorov.

Schlüter®-RUMA prináša do vášho domova novú estetiku, ktorá zdôrazňuje krásu oblúkov a pridáva do vašich miestností špeciálny dotyk elegancie a originality. Či už ide o kúpeľňu, obývaciu izbu, alebo vonkajšie terasy a bazény, s týmto inovatívnym produktom môžete dodať svojmu domovu ten správny nádych luxusu a moderného dizajnu.

Nie je to len o vzhľade, profily, ktoré v pomôcke Schlüter®-RUMA ohnete na vami požadovaný tvar a ktoré sú navrhnuté s dôrazom na praktickosť a jednoduchosť aplikácie majú špeciálnu predprípravu, aby sa ľahšie prispôsobili vašim potrebám. S ich špeciálnou perforáciou je možné ľahko prispôsobiť profil podľa tvaru vášho obkladu alebo dlažby, čo zabezpečuje dokonalý a presný výsledok. Navyše, oblúky môžete vytvárať s minimálnym polomerom cca 1 m resp. 3 m.

Pri použití profilov Schlüter-SCHIENE je možné ohýbať už od výšky 6 mm, nižšie profily na požiadanie. Avšak, Schlüter-BARA profily nie je možné ohýbať na ohýbačke.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tomto revolučnom produkte a ako môžete začleniť oblúky do vášho domova, navštívte nás v Lištovom centre v Bratislave alebo Žiline. Naše špecializované tímy vám radi pomôžu s výberom správnych riešení pre vaše individuálne potreby.

Nechajte sa inšpirovať novou érou oblúkov vo vašom domove a začnite transformáciu svojich priestorov s Schlüter®-RUMA ešte dnes!

Obľúbené príspevky z tohto blogu