Estetická a Funkčná Ochrana Rohov a Kútov s Produktmi Schlüter Systems

Pri plánovaní a realizácii interiérových úprav je dôležité nielen zamerať sa na vzhľad, ale aj na ochranu rohov a kútov stien. Schlüter Systems ponúka inovatívne riešenia, ktoré kombinujú estetiku s funkčnosťou. V tomto článku vám predstavíme štyri špičkové produkty, ktoré sú dostupné v našej predajni LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o v Bratislave a v Žiline.

1. Schlüter-ECK-KI

Schlüter-ECK-KI je kútový profil vyrobený z ušľachtilej ocele, určený pre dodatočné nalepenie do vnútorných kútov obkladov alebo iných povrchov stien. Tento profil poskytuje elegantné a odolné riešenie, ktoré chráni vnútorné kúty pred mechanickým poškodením a zároveň zvyšuje estetický vzhľad priestoru.

2. Schlüter-ECK-E

Schlüter-ECK-E je rohový profil z ušľachtilej ocele, navrhnutý pre ochranu vonkajších rohov stien. Tento profil poskytuje stabilnú ochranu hrán a jeho perforované ramena sa jednoducho kotvia do lepidlového základu počas obkladania. Schlüter-ECK-E je ideálnym riešením pre zabezpečenie dlhotrvajúcej ochrany vonkajších rohov v privátnych aj komerčných priestoroch.

3. Schlüter-ECK-K

Schlüter-ECK-K je ďalší vynikajúci rohový profil z ušľachtilej ocele, určený pre dodatočné prilepenie na vonkajšie hrany obkladov alebo iných povrchov stien. Tento profil nielen chráni rohy pred poškodením, ale tiež prispieva k estetickému vzhľadu interiéru, čo je obzvlášť dôležité v priestoroch, kde je dôraz kladený na dizajn.

4. Schlüter-ECK-KHK

Schlüter-ECK-KHK je kútový profil z ušľachtilej ocele vo tvaru požlábku, ktorý je určený pre dodatočné prilepenie do vnútorných kútov obkladov alebo iných povrchov stien. Tento profil poskytuje spoľahlivú ochranu vnútorných kútov a zároveň pridáva štýlový prvok do akéhokoľvek interiéru.

Prečo Si Vybrať Profily od Schlüter Systems?

Profily Schlüter Systems ponúkajú nielen ochranu, ale aj dekoratívne prvky, ktoré zvyšujú celkový estetický dojem miestnosti. Medzi hlavné výhody týchto profilov patrí:

  • Ochrana hrán: Ideálne pre privátne aj komerčné priestory, kde je potrebná vysoká odolnosť.
  • Dekoratívne prvky: Poskytujú možnosť estetického doladenia obkladov a stien.
  • Jednoduchá inštalácia: Profily sú navrhnuté tak, aby sa jednoducho inštalovali, čo znižuje čas a náklady na montáž.

Kde Nás Nájdete?

Naše produkty Schlüter Systems nájdete v predajniach LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o na nasledovných adresách:

  • Bratislava: Bazova ulica 2
  • Žilina: Sasinkova ulica 13

Navštívte nás a presvedčte sa o kvalite našich produktov osobne. Náš odborný personál vám rád poradí a pomôže vybrať tie najvhodnejšie riešenia pre vaše projekty. Tešíme sa na vašu návštevu a veríme, že naše profily Schlüter Systems prinesú vašim interiérom nielen ochranu, ale aj estetický vzhľad, ktorý si zamilujete.

Obľúbené príspevky z tohto blogu