Schlüter-DILEX-EMP: Perfektné riešenie pre dilatačné špáry vo vašej dlažbe

Ukladanie dlažby je náročná úloha, ktorá vyžaduje nielen precíznosť, ale aj vhodné materiály a doplnky. Jedným z kľúčových prvkov pri uložení dlažby je správne vyriešenie dilatačných špár. Tieto špáry sú nevyhnutné pre absorbovanie pohybov podkladu, čím predchádzajú vzniku prasklín a poškodení dlažby. Preto by sme vám radi predstavili jedinečný produkt - profil Schlüter-DILEX-EMP.

Čo je Schlüter-DILEX-EMP?

Schlüter-DILEX-EMP je špeciálny profil určený pre dilatačné špáry, vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele. Tento profil je navrhnutý tak, aby efektívne zvládal vodorovné pohyby v podklade, čím poskytuje vašej dlažbe potrebnú flexibilitu a ochranu.

Prečo si vybrať Schlüter-DILEX-EMP?

  1. Odolnosť a kvalita: Profil je vyrobený z nerezovej ocele, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a vysokú odolnosť voči korózii a opotrebeniu.

  2. Absorbovanie pohybov: Vďaka svojmu sofistikovanému dizajnu s perom a drážkou Schlüter-DILEX-EMP dokáže efektívne absorbovať vodorovné pohyby, ktoré môžu vznikať v podklade. Týmto spôsobom predchádza vzniku prasklín a iných poškodení dlažby.

  3. Jednoduchá inštalácia: Tento profil je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko a rýchlo inštalovať do maltového základu, čo šetrí čas a námahu počas pokládky dlažby.



Ako používať Schlüter-DILEX-EMP?

Inštalácia profilu Schlüter-DILEX-EMP je jednoduchá a nevyžaduje špeciálne zručnosti. Postup je nasledovný:

  1. Príprava podkladu: Pred inštaláciou je dôležité dôkladne pripraviť podklad. Uistite sa, že je čistý, rovný a bez nečistôt.

  2. Uloženie profilu: Profil Schlüter-DILEX-EMP umiestnite do maltového základu na mieste, kde plánujete dilatačnú špáru.

  3. Uloženie dlažby: Dlažbu ukladajte tak, aby tesne priliehala k profilu. Dbajte na presnosť, aby bola dlažba rovná a bez medzier.

  4. Dokončenie: Po uložení dlažby a vytvrdnutí malty skontrolujte, či je všetko pevné a stabilné.


Záver

Použitie kvalitných dilatačných profilov, ako je Schlüter-DILEX-EMP, je kľúčové pre dlhodobú životnosť a stabilitu vašej dlažby. Tento profil poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškodením spôsobeným vodorovnými pohybmi, čo z neho robí ideálnu voľbu pre každého, kto chce zabezpečiť maximálnu kvalitu a trvanlivosť svojich podlahových riešení.

Investujte do kvality a zvoľte Schlüter-DILEX-EMP pre svoje projekty! Tento profil od Schlüter Systems nájdete v predajniach LIŠTOVÉ CENTRUM EU na Bazovej ulici 2 v Bratislave a na Sasinkovej ulici 13 v Žiline.

Obľúbené príspevky z tohto blogu