Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO: Revolučný Odtokový Systém pre Moderné Kúpeľne

Kúpeľne sú dnes viac než len miestom pre osobnú hygienu. Stali sa miestom relaxácie a estetického vyjadrenia. Preto je dôležité, aby každý detail kúpeľne bol premyslený a funkčný. Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO je inovatívny odtokový systém, ktorý prináša nielen vysokú funkčnosť, ale aj estetický pôvab. Poďme sa pozrieť na jeho hlavné výhody a funkcie.

Variabilita a Flexibilita

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO je variabilný, viacdielny lineárny odtokový systém, navrhnutý pre sprchy na úrovni podlahy s keramickým obkladom alebo prírodným kameňom. Jeho dvojdielna horizontálna odtoková jednotka, skladajúca sa z odtokového telesa a adaptéru, je navrhnutá s ohľadom na maximálnu flexibilitu. Vlnitý odtok, otočný o 360°, umožňuje prispôsobenie odvodnenia akejkoľvek situácii na stavbe, čím uľahčuje montáž a zvyšuje spoľahlivosť systému.

Inovatívne Funkcie pre Dokonalé Odvodnenie

KERDI-LINE-VARIO ponúka vysokú rýchlosť prúdenia vody a samočistiaci efekt vďaka svojej vlnitej konštrukcii. Integrovaná zápachová uzávierka a protihlukový prvok zaručujú komfort a ticho. Odtokový adaptér s integrovanou manžetou Schlüter-KERDI-FLEX zabezpečuje vodotesnosť a jednoduché napojenie na izolačné systémy.

Estetika a Dizajn

Okrem technických výhod Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO ponúka aj elegantný dizajn. Dostupné sú dva typy odtokových profilov: KERDI-LINE-VARIO COVE a KERDI-LINE-VARIO WAVE. Oba typy sú k dispozícii v rôznych materiáloch a povrchových úpravách, ako napríklad kartáčovaná ušľachtilá oceľ V4A alebo lakovaný hliník s povrchovou úpravou TRENDLINE. Tieto profily nielenže zabezpečujú efektívne odvodnenie, ale tiež pridávajú kúpeľni moderný vzhľad.

Jednoduchá Montáž a Vysoká Spoľahlivosť

Montáž systému Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO je jednoduchá a rýchla vďaka premyslenej konštrukcii. Systém je kompatibilný s rôznymi izolačnými systémami, ako sú Schlüter-KERDI, Schlüter-DITRA, Schlüter-DITRA-HEAT alebo Schlüter-KERDI-BOARD. Použitím systémových tesniacich lepidiel Schlüter-KERDI-COLL-L alebo Schlüter-KERDI-FIX vznikajú odskúšané kontaktné izolácie s navazujúcim liniovým odvodnením, ktoré spĺňajú normy DIN 18534 a majú európske technické schválenie ETA.


Záver

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO predstavuje ideálne riešenie pre moderné kúpeľne, kde je dôležitá nielen funkčnosť, ale aj estetika. Tento systém ponúka vysokú variabilitu, jednoduchú montáž, a elegantný dizajn, čím zaručuje spokojnosť aj tých najnáročnejších zákazníkov. Ak hľadáte spoľahlivé a estetické riešenie pre vašu kúpeľňu, Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO je tou správnou voľbou.

Ak by ste sa chceli dozvedieť viac, navštívte naše predajne LIŠTOVÉ CENTRUM EU, s.r.o na Bazovej ulici 2 alebo v Žiline na Sasinkovej ulici 13. Všetko vám radi predvedieme.

Obľúbené príspevky z tohto blogu